Onze artikelen/blogposts over:

Queenstown

Queenstown is de activiteitenhoofdstad van Nieuw-Zeeland. Hier is bungeejumpen uitgevonden. Je kunt nog steeds the originele bungee doen in Queenstown. Maar er is meer, veel meer te doen in Queenstown.

Het stadje ligt aan een meer en bij uitstekende skigebieden. Je gaat je hier niet vervelen. Zorg dus dat Queenstown op je lijst van te-bezoeken-plekken komt tijdens je reis door Nieuw-Zeeland.

Uitzicht vanaf en door de heuvels rondom Arrowntown

Toffe wandelingen in Nieuw-Zeeland. Waarom kennen zo weinig reizigers deze routes dwars door de prachtige natuur?

Door Martijn / 19 mei 2024 / 0 reacties

Of je het nu wandelen of hiken noemt, een ding is zeker: te voet kun je het beste genieten van de prachtige natuur in Nieuw-Zeeland. Er zijn zoveel prachtige routes te kiezen om te wandelen in Nieuw-Zeeland. Laten we er dus een aantal uitlichten.

Lees deze blogpost
Veld met Lupine-bloemen op de voorgrond met daarachter het meer van Tekapo en de bergen, op een mooie zonnige dag

Wat kun je in 10 dagen zien op het Zuidereiland? En hoe kun je deze reisroute het beste aanpassen?

Door Martijn / 5 mei 2024 / 0 reacties

Voor reizigers die wat krap in de tijd zitten, is er deze Zuidereiland reisroute om in 10 dagen (een stuk) van het zuidelijke eiland van Nieuw-Zeeland te zien. Als je meer tijd hebt, dan zie je hier ook meteen wat je kunt toevoegen om deze reisroute naar het volgende niveau te brengen. Let’s level up! […]

Lees deze blogpost
Zonnige winterse roadtrip NZ

Het winterse gevoel in Nieuw-Zeeland: wit, lekker fris en toch zonnig

Door Martijn / 26 juni 2021 / 0 reacties

De Nieuw-Zeelandse winter is anders dan je gewend bent in Nederland. In Nieuw-Zeeland ligt niet het hele land vol sneeuw en ijs. In dit artikel gaan we je laten zien dat de Nieuw-Zeelandse winter een heerlijke tijd is, met sneeuw en ijs maar vooral ook met veel zon.

Lees deze blogpost
Queenstown op het Monopoly-bord

Waarom Queenstown op het Monopoly-bord komt

Door 123NZ Reisblog / 30 maart 2015 / 0 reacties

Het mooiste stadje in Nieuw-Zeeland is… Queenstown. Nou ja mooiste, dat is aan jou – de reiziger – om te bepalen. Queenstown is in elk geval de enige plaats in Nieuw-Zeeland die een positie heeft bemachtigd op het nieuwe Monopoly-bord, de Here & Now World Edition. Waarom? Lees snel verder en je weet het.

Lees deze blogpost
Scroll naar boven