Onze artikelen/blogposts over:

I Am Giant

I Am Giant was een Nieuw-Zeelandse rockband. Ze speelden niet alleen veel in Nieuw-Zeeland en Australië maar hebben ook geprobeerd Europa te veroveren. Deze blogposts gaan over I Am Giant en hun optredens, ook in Nederland.

I Am Giant live in Utrecht

Goed begin van het weekend: I Am Giant live in Utrecht

Door Martijn / 7 september 2014 / 0 reacties

Afgelopen vrijdag reisde ik af naar Utrecht voor het concert van I Am Giant in dB’s. De eerste van drie concerten die de Kiwi / UK rockers in Nederland spelen. Als Nieuw-Zeeland- en rockfan moest en zou ik dit eerste 2014 concert in Nederland meemaken, zodat jullie het nu ook mee kunnen maken.

Lees deze blogpost
I Am Giant live in Holland (Maastricht 2013)

I Am Giant tourt door Nederland

Door 123NZ Reisblog / 17 augustus 2014 / 0 reacties

Vorig jaar zagen we de Nieuw-Zeelandse rockband nog in Maastricht voor een eenmalig optreden. Maar nu komen ze terug naar Nederland voor meerdere shows. Drie stuks om precies te zijn.

Lees deze blogpost
I Am Giant live in Holland (Maastricht 2013)

I Am Giant in Maastricht: rocken met een zachte g

Door Martijn / 21 oktober 2013 / 0 reacties

Zondag 20 oktober 2013 was het zover… De Nieuw-Zeelandse rockformatie kwam naar Maastricht voor hun allereerste optreden in Nederland. Kiwi rock op z’n best. Iets dat we eigenlijk niet meer mogen zeggen. De band woont tegenwoordig in London en profileert zich liever als “from London”, vooral ook omdat de verhouding Kiwi/Poms in de band tegenwoordig […]

Lees deze blogpost
I Am Giant live in Holland (Maastricht 2013)

Kiwi rock in Maastricht: I Am Giant

Door 123NZ Reisblog / 14 oktober 2013 / 0 reacties

Eindelijk gaat het gebeuren… De Nieuw-Zeelandse rockband I Am Giant heeft een concert in Nederland aangekondigd. In Maastricht of all places.

Lees deze blogpost
I Am Giant op Homegrown 2013

Kiwi muziek: rocken in Nieuw-Zeeland

Door Martijn / 16 augustus 2013 / 0 reacties

Tijdens je werkvakantie in Nieuw-Zeeland zal er een muzikale wereld voor je opengaan. Er zijn echt ontzettend goede en leuke Nieuw-Zeelandse bands en artiesten. Een aantal heb je misschien al hier in Nederland gehoord, maar een groot aantal zul je daar voor het eerst horen… En wellicht live in concert zien. Hoe tof zou dat […]

Lees deze blogpost
Scroll naar boven