Onze artikelen/blogposts over:

gadgets

Gadgets die je reis leuker of makkelijker maken, is waar we ons op focussen in deze serie artikelen. En dat kan van alles zijn. Van techniek die handig is onderweg in het vliegtuig naar Nieuw-Zeeland, zoals een goede koptelefoon of een digitaal schrijftablet voor de reizende ZZP-ers onder ons. Tot gadgets die handig zijn tijdens het reizen zelf, zoals een Nieuw-Zeelandse stekker, powerbank of wat dan ook. Gadgets veranderen altijd, net als de wensen van reizigers. Daarom breiden we dit stuk van ons blog steeds meer uit met artikelen over nieuwe, leukere of betere gadgets. Voor reizigers, maar vooral ook voor degenen die werken en reizen combineren.
Smartphone - Google Play regiovrij

Verander de regio van Google Play of koppel je smartphone los van Google

Door 123NZ / 15 augustus 2021 / 0 reacties

Zodra je backpack of working holiday avontuur begonnen is, kun je tegen de raarste zaken aanlopen. Je wilt bijvoorbeeld de app van je Nieuw-Zeelandse bank downloaden en krijgt de melding dat deze app niet beschikbaar is in je regio. Gelukkig is het ook makkelijk op te lossen.

Lees deze blogpost
reMarkable tablet mee op reis

De meest handige gadgets die altijd met me mee op reis gaan

Door Martijn / 23 oktober 2020 / 0 reacties

Als reizende geek ben ik dol op gadgets voor in het vliegtuig of om ter plekke te gebruiken. Het maakt je reis een stuk makkelijker en leuker. En vaak zijn het simpele reisaccessoires waar je het meeste aan hebt. Ik kan dan ook niet zonder mijn favoriete en handige gadgets voor op reis.

Lees deze blogpost
Smartphone apps voor op reis

6 gratis apps voor je smartphone die onmisbaar zijn op reis

Door Reismaatje / 1 augustus 2015 / 0 reacties

Veel reizigers zijn verslaafd aan hun telefoon en kunnen geen dag meer zonder. Logisch want je smartphone is een handig reismaatje. Hij maakt foto’s, houdt al je reisschema’s bij en houdt contact met het thuisfront. Je moet alleen zorgen dat je geen torenhoge rekening krijgt. Gelukkig zijn er handige apps voor op reis die ook […]

Lees deze blogpost
Gadgets voor je smartphone

Is je smartphone al klaar voor een wereldreis?

Door 123NZ / 18 juli 2015 / 0 reacties

Wist je dat je smartphone een belangrijke rol heeft tijdens je verre reis? Het is een kleine maar ideale reismaat. Latern we het eens hebben over manieren om te zorgen dat je reismaatje – de smartphone – het naar z’n zin heeft onderweg.

Lees deze blogpost
Op zoek naar goedkope smartphone?

In enkele stappen naar de perfecte smartphone voor reizigers

Door Martijn / 25 mei 2015 / 0 reacties

Dat we bij 123NZ gadgetfans zijn, wisten jullie natuurlijk al. We schreven immers al eerder over handige gadgets voor op reis. Vandaag wil ik daar één gadget uithalen: de smartphone. Is jouw smartphone geschikt om mee te nemen op reis of ben je toch toe aan een nieuwe? Als dat laatste het geval is, lees […]

Lees deze blogpost
Scroll to Top