Onze artikelen/blogposts over:

gadgets

Gadgets die je reis leuker of makkelijker maken, is waar we ons op focussen in deze serie artikelen. En dat kan van alles zijn. Van techniek die handig is onderweg in het vliegtuig naar Nieuw-Zeeland, zoals een goede koptelefoon of een digitaal schrijftablet voor de reizende ZZP-ers onder ons. Tot gadgets die handig zijn tijdens het reizen zelf, zoals een Nieuw-Zeelandse stekker, powerbank of wat dan ook.

Gadgets veranderen altijd, net als de wensen van reizigers. Daarom breiden we dit stuk van ons blog steeds meer uit met artikelen over nieuwe, leukere of betere gadgets. Voor reizigers, maar vooral ook voor degenen die werken en reizen combineren.

Digitale Nomaden kunnen overal werken | foto: Peggy (Unsplash)

Van accommodatie-stress tot nachtelijke Zoom-meetings: de hilarische uitdagingen in het leven van Digitale Nomaden!

Door Martijn / 13 april 2023 / 0 reacties

Instagram staat er vol mee: reizigers die met een laptop en cocktail in de zon aan een zwembad of op het strand liggen. Op deze manier leven als een Digitale Nomade, wie wil dat nu niet? Werken en reizen tegelijk, heerlijk. Maar laten ze wel alles zien? Zijn er geen uitdagingen of tegenvallers? In deze […]

Lees deze blogpost
Smartphone - Google Play regiovrij

Handige reis-apps waar je echt wat aan hebt! Dit zijn de beste apps voor je verre reis of vakantie

Door 123NZ Reisblog / 14 juli 2022 / 0 reacties

In de wereld van apps voor je smartphone is er zo ontzettend veel keuze. Voor reizigers en digital nomads is er volop keuze aan apps voor op reis. Maar welke reis-apps zijn echt nodig? Tijd voor een overzicht van reis-apps waar je echt wat aan hebt.

Lees deze blogpost
Smartphone mee op reis

Digi voorbereiding voor je reis: van nummerbehoud tot handige accessories voor je telefoon

Door 123NZ Reisblog / 25 december 2021 / 0 reacties

Heb je al nagedacht wat je met je telefoonnummer en abonnement gaat doen als je straks op verre reis of working holiday gaat? Niet alleen jij maar ook apparaten zoals je smartphone moeten zich voorbereiden op de reis. Al valt dat hartstikke mee. Kijk maar.

Lees deze blogpost
Smartphone - Google Play regiovrij

Verander de regio van Google Play of koppel je smartphone los van Google

Door 123NZ Reisblog / 15 augustus 2021 / 0 reacties

Zodra je backpack of working holiday avontuur begonnen is, kun je tegen de raarste zaken aanlopen. Je wilt bijvoorbeeld de app van je Nieuw-Zeelandse bank downloaden en krijgt de melding dat deze app niet beschikbaar is in je regio. Gelukkig is het ook makkelijk op te lossen.

Lees deze blogpost
reMarkable tablet mee op reis

Wat zijn handige gadgets voor op reis? Dit zijn mijn favoriete reisgadgets die altijd meegaan!

Door Martijn / 23 oktober 2020 / 4 reacties

Als reizende geek ben ik dol op gadgets voor in het vliegtuig of om ter plekke te gebruiken. Het maakt je reis een stuk makkelijker en leuker. En vaak zijn het simpele reisaccessoires waar je het meeste aan hebt. Ik kan dan ook niet zonder mijn favoriete en handige gadgets voor op reis.

Lees deze blogpost
Smartphone - Google Play regiovrij

Wat is de perfecte smartphone voor reizigers? Met deze tips wordt je keuze makkelijker!

Door Martijn / 25 mei 2015 / 0 reacties

Mijn regelmatige zoektocht naar een nieuwe smartphone betekent niet dat ik voor hele dure of luxe phones ga. Mijn phone moet voldoen aan de eisen die ik stel op dat moment en daarbij vooral voordelig zijn. Supergoedkoop hoeft ook niet, gewoon veel phone voor weinig geld.

Lees deze blogpost
Scroll naar boven