Onze artikelen/blogposts over:

COVID-19

Hoe heeft Nieuw-Zeeland het Coronavirus beleeft? Wat zijn de gevolgen van COVID-19 daar? Wat zijn de gevolgen voor reizen naar Nieuw-Zeeland, nu maar vooral ook in de toekomst?

Al deze vragen worden behandeld in onze artikelen over COVID-19. Gebaseerd op feiten en geschreven door reizigers die nu in Nieuw-Zeeland zijn. COVID-informatie uit eerste hand vanuit Nieuw-Zeeland.

Wandeltocht langs beelden op Banks Peninsula

De grens van Nieuw-Zeeland is weer open. Alle reizigers zijn weer welkom!

Door 123NZ / 16 maart 2022 / 39 reacties

Het nieuws over COVID-19 (Coronavirus) werelwijd zorgt ervoor dat er veel juiste maar vooral ook onjuiste informatie over COVID-19 en de gevolgen voor reizen naar Nieuw-Zeeland in omloop is op social media. Wij zetten alle juiste feiten voor je op een rij.

Lees deze blogpost
Zonsondergang bij Wanaka Tree

Nu boeken voor Nieuw-Zeeland of even wachten? Hulp bij de de vraag van veel reizigers!

Door 123NZ / 27 juli 2021 / 0 reacties

Nu de grens van Nieuw-Zeeland nog steeds zo goed als gesloten is, is de grote vraag van veel reizigers: wanneer kunnen we onze reis naar Nieuw-Zeeland boeken? Is het handig om te wachten of kunnen we beter nu extra voordelig boeken. Tijd om daar eens in te duiken.

Lees deze blogpost
Relaxen na werk in NZ (foto: Adam Bryce)

Alle mogelijkheden voor het vinden van werk in Nieuw-Zeeland na COVID

Door 123NZ / 12 juni 2021 / 0 reacties

Handig leesvoer voor iedereen die zoekt naar tijdelijk (seizoens)werk in Nieuw-Zeeland. Oftewel de reizigers met een working holiday visum. Er is veel gebeurt de laatste jaren. Dit alles heeft invloed op hoe makkelijk of moeilijk het gaat worden om werk te vinden. Lees snel verder.

Lees deze blogpost
Geweldig uitzicht Mount Maunganui hike

Hoe ziet reizen naar Nieuw-Zeeland eruit als straks de grens weer open is?

Door Martijn / 1 maart 2021 / 2 reacties

De meest-gestelde vragen op dit moment zijn toch wel “wanneer kan ik weer naar Nieuw-Zeeland reizen?” en “gaat de manier van reizen naar Nieuw-Zeeland veranderen zodra de grens weer open is?”. Deze vragen en hoe het nieuwe normaal voor reizen naar Nieuw-Zeeland eruit kan zien, worden allemaal behandeld in deze blogpost. Lees snel verder.

Lees deze blogpost
Scroll to Top