Onze artikelen/blogposts over:

zomer

Zomer valt in Nieuw-Zeeland in de maanden december, januari en februari. Het is ook meteen het populairste seizoen in Nieuw-Zeeland. Veel reizigers uit de hele wereld reizen dan naar het land om van de zomer te genieten.

Omdat ook de Nieuw-Zeelanders dan zomervakantie vieren, is het druk en duur om dan te reizen. In Nieuw-Zeeland gaan veel bedrijven de laatste 2 weken van het jaar dicht en gaan ze pas de tweede week in januari weer open. Het gaat dan om kantoren, scholen en dergelijke.

Zomer in Nieuw-Zeeland is mooi, maar als je toch na de grote vakantie in Nieuw-Zeeland naar het land gaat, is het minder druk en goedkoper. Deze en meer tips over zomer in Nieuw-Zeeland lees je in onderstaande artikelen.

Nieuw-Zeelandse Kerst-optocht. Aankomst van de Kerstman, die met arreslee en rendieren op een vrachtwagen zit.

Hoe wordt Kerst in Nieuw-Zeeland gevierd? Dit kun je verwachten van Kerstmis Down Under!

Door 123NZ Reisblog / 2 december 2023 / 0 reacties

De eerste keer dat je Kerst in Nieuw-Zeeland viert, zal heel apart zijn. Voor ons Nederlanders dan. Wij zijn gewend aan donkere dagen, kou en misschien zelfs sneeuw – in elk geval natte prut of regen. Maar in Nieuw-Zeeland is het dan zomer en viert het land zomervakantie. Een toffe maar aparte gewaarwording.

Lees deze blogpost
Strand bij New Brighton in Christchurch. Mooi zonnige blauwe lucht en een praktisch verlaten strand.

Wat is het mooiste seizoen voor een reis naar Nieuw-Zeeland? We hebben de voordelen van elk seizoen op rij gezet!

Door 123NZ Reisblog / 31 augustus 2023 / 0 reacties

Kun je beter in de lente, zomer, herfst of winter door Nieuw-Zeeland reizen? Veel reizigers zijn op zoek naar het antwoord op de vraag wat het mooiste seizoen is om Nieuw-Zeeland te bekijken. Wij hebben alle voordelen en de nadelen van elk seizoen voor je op rij gezet. Dan kun jij daarna heel makkelijk de […]

Lees deze blogpost
Scroll naar boven