Onze artikelen/blogposts over:

wereldreis

Velen maken de reis naar Nieuw-Zeeland onderdeel van een wereldreis. Er zijn nog zoveel landen te ontdekken dus ideaal om ze te combineren in een megalange reis. Check onze tips.

Uitzicht vanaf de berg bij Lake Tekapo

De zin en onzin van een reisverzekering voor je working holiday of digital nomad avontuur

Door 123NZ Reisblog / 9 juli 2018 / 0 reacties

Het minst interessante deel van je reisplanning is wel het deel van de verzekering. Reisverzekeringen zijn net als bankzaken en andere financiële diensten een noodzakelijk kwaad. Leuker kunnen wij het ook niet maken, wel makkelijker en voordeliger. En dat doen we nu graag voor je reisverzekering voor een working holiday.

Lees deze blogpost
Jouw werkvakantie in Nieuw-Zeeland

Stress voor vertrek is verleden tijd met deze simpele tips. Lekker relaxt op reis!

Door 123NZ Reisblog / 25 januari 2016 / 0 reacties

Nemen de zenuwen toe nu de dag van vertrek steeds dichterbij komt? Logisch, er is ook veel te regelen als je een jaar een working holiday gaat doen. Met deze simpele tips heb je een goede voorbereiding op de reis en voorkom je stress voor vertrek.

Lees deze blogpost
Nieuw-Zeelands alfabet met accent

Spreek als een Kiwi, nog voordat je op reis gaat

Door 123NZ Reisblog / 14 juli 2013 / 0 reacties

Daar sta je dan in Nieuw-Zeeland met je school-Engels. Ach je redt je daar prima mee. Wij Nederlanders spreken onze talen vaak beter dan welke Europeaan dan ook. Je vergeet soms alleen dat door alle TV-seriers en films ons Engels vaak erg veramerikaniseert is. Je leraar op school deed nog wel zo zijn/haar best om […]

Lees deze blogpost
Scroll naar boven