Onze artikelen/blogposts over:

stadsgids

De belangrijkste reden om naar Nieuw-Zeeland te reizen, is natuurlijk de prachtige natuur. Maar er zijn volop redenen om ook de steden te bezoeken. Vooral als je een tijd in NZ gaat wonen en werken, is de kans groot dat je in een stad terecht komt.

Met deze serie van gratis stadsgidsen vind je meteen je weg in Auckland, Christchurch of Wellington. En meer blogposts worden aan de serie stadsgids toegevoegd. Een stad verandert namelijk altijd.

Christchurch skyline zonsondergang

Op pad in Christchurch: zoveel te zien en doen in deze altijd-veranderende stad

Door Martijn / 28 mei 2021 / 0 reacties

Als er een stad is in Nieuw-Zeeland die constant verandert dan is het wel Christchurch. Dat maakt het ook meteen de meest interessante stad van Nieuw-Zeeland. Ga mee op ontdekkingstocht en zie wat er allemaal te doen is in Christchurch.

Lees deze blogpost
Katten in het kattencafe Christchurch

Lekker met katten knuffelen in het kattencafé in Christchurch

Door 123NZ / 26 juli 2020 / 0 reacties

Combineer een regenachtige middag met liefde voor katten en je krijgt… Een superleuke binnenspeeldag in Christchurch. Kattencafés kom je wereldwijd tegen dus ook in deze stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Leuk voor elk moment. Kijk maar.

Lees deze blogpost
Uitzicht over Wellington vanaf Mt Victoria

In Wellington is meer te doen: tips voor een geslaagde trip

Door Martijn / 1 juni 2020 / 0 reacties

Met deze nieuwe blogpost gaan jullie meer zien, meer doen en meer besparen in Wellington. Nieuwe tips die ervoor zorgen dat jullie weer een hele andere kant van deze geweldige stad gaan meemaken.

Lees deze blogpost
Auckland skyline in de avond

Mijn haat-liefde-verhouding met Auckland levert jou handige tips

Door Martijn / 13 april 2020 / 4 reacties

Je kunt Auckland zien als de meest-ondergewaardeerde stad van Nieuw-Zeeland. Wellicht zelfs van de wereld. Er is geen stad waar ik zoveel “negatieve” commentaren van zie. En waar een paar ‘fan boys’ en ‘fan girls’ dit recht proberen te zetten. Ik schijn er één van te zijn. Maar zo was het niet… Graag laat ik […]

Lees deze blogpost
Auckland op afstand

Onze top 11 met toffe dingen om te doen in Auckland

Door 123NZ / 19 maart 2020 / 0 reacties

Auckland is namelijk een geweldige stad die zoveel te bieden heeft. Check deze lijst met 11 toffe dingen om te doen in Auckland. Dan begint je reis meteen perfect.

Lees deze blogpost
Scroll to Top