Onze artikelen/blogposts over:

sollicitatie

Na het vinden van de juiste vacature begint het process van de solicitatie. Als het gaat om seizoenswerk tijden je working holiday in Nieuw-Zeeland dan valt dat sollicitatieproces best mee. Pas als je professioneel werk gaat doen, verloopt het proces meer formeel, zoals het ook gaat in Nederland.

Wat te doen bij een sollicitatie in Nieuw-Zeeland is een van de tips in deze serie artikelen op ons reisblog. Van tips voor je CV tot de daadwerkelijke sollicitatie. Je gaat het allemaal hier vinden.

Maak je CV Nieuw-Zeelands

Maak je CV Nieuw-Zeelands en solliciteer succesvoller

Door 123NZ / 22 augustus 2020 / 0 reacties

Of je nu tijdelijk werk zoekt of iets voor langere tijd tijdens je working holiday in Nieuw-Zeeland, de eerste indruk telt altijd. En die eerste indruk is bijna altijd je CV. Zorg er dus voor dat je Nederlandse CV alvast is omgezet naar een Nieuw-Zeelandse. Dan solliciteer je succesvoller.

Lees deze blogpost
Welcome to Auckland airport

Van aankomst in Nieuw-Zeeland tot het vinden van werk

Door Martijn / 29 april 2014 / 0 reacties

Nou daar sta je dan op Auckland International airport, na een heerlijk relaxte vlucht met KLM en Air New Zealand. Op zoek naar de Airbus Express om naar het hostel in de stad te gaan. Gelukkig zijn die blauwe Airbussen goed te vinden. Met 40 minuten sta je dan ook op de stoep van je […]

Lees deze blogpost
Scroll naar boven