Onze artikelen/blogposts over:

Revolut

Revolut is een moderne online bank en betaalsysteem dat een gratis alternatief biedt voor iedereen die een traditionele Nederlandse bank te duur of te lastig vindt. Reizigers en Digital Nomads hebben ontzettend veel gemak van Revolut en kunnen er flink mee besparen.

Met een bankpas van Revolut betaal je in alle Nederlandse winkels van pin en ook wereldwijd. Rente op je geld, extra verzekering en loungepassen als je vlucht vertraagd is, zijn enkele voordelen van de pakketten die je bij Revolut kunt kiezen.

Open je gratis Revolut bankrekening en stel zelf je bankpakket samen. Je hebt de volledige controle via de app. Modern, snel en veilig online je bankzaken regelen waar je ook bent ter wereld.

Revolut bankpas in mooir verpakking

Alle voordelen van Revolut: van goedkoop geld overmaken tot een volwaardige bankrekening

Door Martijn / 27 december 2021 / 2 reacties

Als het gaat om goedkoop geld overmaken naar landen buiten Europa is er meer keuze dan alleen de traditionele bank. Revolut is ook zo’n moderne online bank of betalingsapp die het leven van reizigers makkelijker en goedkoper maakt. Kijk maar.

Lees deze blogpost
NZeTA aanvragen met Nederlands paspoort

Ultieme alternatieven voor bank en bankrekening als jouw financiële zaken net als jij vaak de grens over gaan

Door Martijn / 26 december 2021 / 2 reacties

Als reiziger of digital nomad gaan we vaak de grens over. Logisch en makkelijk. Echter als bankzaken de grens over gaan, wordt alles vaak lastig of duur. Het wordt dan ook tijd om de logge, dure, klassieke Nederlandse bank te vervangen door een modern, online en veilig betaalsysteem dat jouw levensstijl wel begrijpt. En dan […]

Lees deze blogpost
Nederlandse bankpas N26 en TransferWise

Alternatieven voor een Nederlandse bankrekening met elkaar vergeleken

Door Martijn / 12 januari 2021 / 8 reacties

Zodra je voor langere tijd in het buitenland gaat wonen en werken, is het tijd om eens goed naar je Nederlandse bankrekening te kijken. Kun je die namelijk nog aanhouden bij emigratie, al is het maar tijdelijk zoals bij een working holiday?

Lees deze blogpost
Scroll naar boven