Onze artikelen/blogposts over:

review

Review of een beoordeling, deze artikelen zijn onze mening over producten of diensten die met Nieuw-Zeeland te maken hebben.
Nederlandse bankpas N26 en TransferWise

Alternatieven voor een Nederlandse bankrekening met elkaar vergeleken

Door Martijn / 12 januari 2021 / 6 reacties

12 januari 2021/Bijgewerkt: 25 juli 2021 Martijn 2 reacties / 12 januari 2021 / digital nomad Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave) Verschillende Nederlandse banken zijn afgelopen jaar in het nieuws geweest vanwege het afsluiten van de bankrekening als de klant in het buitenland woont. Zie bijvoorbeeld dit artikel over ABN AMRO of deze over de redenen […]

Lees deze blogpost
China Southern ervaring - overstap

Mijn China Southern ervaringen: van onbekend naar favoriet

Door Martijn / 7 maart 2019 / 28 reacties

China Southern is van de Chinese luchtvaartmaatschappijen degene die het hardst aan de weg timmert. Onder backpackers is het dan ook een populaire maatschappij om zeer voordelig mee naar Nieuw-Zeeland of Australië te vliegen. Tijd voor mij om een nieuwe maatschappij uit te proberen en mijn ervaringen met China Southern in een blogpost te zetten.

Lees deze blogpost
Top of the Lake in Eye Amsterdam

Sprakeloos na 6 uur Top of the Lake: mini-serie die opgenomen is in Nieuw-Zeeland

Door Martijn / 15 september 2013 / 0 reacties

Er zijn van die unieke kansen in je leven waar je niet lang over na hoeft te denken. Toen filmdistributeur Lumiere ons benaderde met de vraag of we aandacht wilden besteden aan de nieuwe mini-serie Top of the Lake en of we ook nog eens een eenmalige screening in EYE Amsterdam mee wilden maken, riepen […]

Lees deze blogpost
Review van boek Culture Wise New Zealand

Review van Culture Wise New Zealand

Door 123NZ / 11 augustus 2013 / 0 reacties

Recent kregen we het boek Culture Wise New Zealand onder ogen. Het is een boek uit 2007 en wij waren erg benieuwd hoe interessant dat boek is voor een ieder die nu naar Nieuw-Zeeland wil gaan voor emigratie, werkvakantie of wat dan ook. Nou wij waren positief verrast door de uitkomst.

Lees deze blogpost
Top of the Lake filmposter

Sneak preview: Top of the Lake serie

Door 123NZ / 7 augustus 2013 / 0 reacties

Een geweldige serie uit Nieuw-Zeeland: Top of the Lake. Een spannende serie die is opgenomen tussen de bergen en rondom de meren van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Kijk maar.

Lees deze blogpost
Scroll to Top