Onze artikelen/blogposts over:

pie

Tijdens je reis door Nieuw-Zeeland ga je ongetwijfeld een pie eten. Een bakje van deeg met heerlijke vulling. Lekker en overal te krijgen. Er zijn ook versie voor vegetariërs en veganisten.

Snacks uit Nieuw-Zeeland

Een hapje Nieuw-Zeeland in Nederland: heerlijk tegen heimwee

Door 123NZ Reisblog / 27 december 2020 / 2 reacties

Als je eenmaal weer terug bent in Nederland, slaat de heimwee vroeg of laat toe. Het land waar je zo’n geweldige tijd tijdens je working holiday of backpack-avontuur hebt gehad, ga je altijd missen. Maar ook in Nederland kun je je soms even in Nieuw-Zeeland wanen. Kijk maar.

Lees deze blogpost
Celias Pies in Auckland

Voor de lekkerste pie in Auckland ga je naar…

Door 123NZ Reisblog / 8 augustus 2015 / 0 reacties

Je allereerste lunch in Auckland is je allerlekkerste lunch. Je bent net aangekomen in een nieuwe omgeving en geniet van de stad en het weer. De eerste happen echt Nieuw-Zeelands eten blijven je zeker bij. Een pie is dan een mooi begin. Wij verklappen waar je de lekkerste pies kunt kopen.

Lees deze blogpost
Crayfish at Kaikoura Seafood BBQ

Nieuw-Zeelands eten en snacks die je moet proberen

Door Martijn / 12 juli 2014 / 1 reactie

Nou ja moet proberen… Gewoon lekker Nieuw-Zeelands eten en snacks die de moeite waard zijn om te proberen. Zo leer je het land en de cultuur ook goed kennen. Geen rare hapjes of vreemd eten maar heerlijke alledaagse dingen die tot mijn Nieuw-Zeelandse favorieten behoren.

Lees deze blogpost
Scroll naar boven