Onze artikelen/blogposts over:

creditcard

Een creditcard mee op reis maakt je leven zo makkelijk. Het is vaak een must als je een auto of camper gaat huren. En het is sowieso makkelijk om vliegtickets, hostel of wat dan ook mee te reserveren.

In Nieuw-Zeeland is de creditcard een populair betaalmiddel. Populairder dan in Nederland. In Nieuw-Zeeland kun je met je creditcard in de supermarkt betalen. Iets wat Nieuw-Zeelanders vreemd vinden als ze horen dat dat in de meeste Nederlandse supermarkten niet kan.

Visa en Mastercard zijn de meest gebruikte creditcards in Nieuw-Zeeland, maar American Express wordt er ook gebruikt. Lees meer over creditcards op reis in deze artikelen. Dat maakt het voor jouw makkelijk om de beste kaart te kiezen.

Bankpas gebruiken in Nieuw-Zeeland

Maak jouw geldzaken op reis nog makkelijker met deze tips. Het einde van contant geld op reis!

Door Martijn / 12 juni 2022 / 0 reacties

Toen ik dit artikel jaren geleden schreef, heette het nog “Creditcard of contant geld? Onze tips maken geldzaken op reis makkelijk!”. Maar waarom zou je anno 2022 nog contant geld meenemen op reis? Of waarom zou je grote bedragen op de plek van bestemming willen pinnen uit de plaatselijke geldautomaat (ATM)? Tijden zijn veranderd, net […]

Lees deze blogpost
Scroll naar boven