Onze artikelen/blogposts over:

boodschappen

Boodschappen doen in Nieuw-Zeeland is niet anders dan in Nederland. De supermarkten zijn er anders, de prijzen en de korting. In deze artikelen lees je alles over boodschappen doen in Nieuw-Zeeland en wat er maar ook te maken heeft. Het makkelijker en voordeliger maken van je reis begint in de supermarkt.

Uitzicht bij Rakaia Gorge

Wat kost een rondreis door Nieuw-Zeeland? Hoe maak je een goed budget voor deze reis?

Door Martijn / 8 april 2022 / 0 reacties

Na je vliegticket naar Nieuw-Zeeland, gaat het meeste geld zitten in het rondreizen door het land. Maar hoeveel gaat dat je kosten? Hoe maak je een goed budget zodat je weet hoeveel je moet sparen? Ik heb de belangrijkste kosten voor je rondreis door Nieuw-Zeeland op rij gezet.

Lees deze blogpost
Glutenvrije producten in NZ supermarkt

Boodschappen doen in Nieuw-Zeeland; hebben ze Nederlandse producten, veganistisch of glutenvrij?

Door Martijn / 24 augustus 2021 / 4 reacties

Boodschappen doen is wereldwijd zo’n beetje hetzelfde. Je gaat naar een supermarkt, laad je mandje of karretje vol en gaat naar huis (of naar je camper). Toch zijn er wereldwijd verschillen. Daarom zijn er vaak vragen over boodschappen doen in Nieuw-Zeeland en wat er allemaal te krijgen is. We lopen even samen virtueel door een […]

Lees deze blogpost
Overzicht van de groente/fruitafdeling en bakkerij van Woolworths supermarkt in Nieuw-Zeeland

Zijn boodschappen in Nieuw-Zeeland nu goedkoop of duur? Deze ultieme vergelijking geeft je het antwoord!

Door Martijn / 14 oktober 2018 / 0 reacties

De discussie wordt overal door Nederlanders gevoerd. Is Nieuw-Zeeland een goedkoop of duur land als het gaat om de dagelijkse boodschappen? Het ultieme antwoord gaat nu gegeven worden. Na het lezen van deze blogpost is er geen discussie meer mogelijk.

Lees deze blogpost
Scroll naar boven