Herroeping of annulering

Zijn je plannen veranderd en wil je je bestelling annuleren? Daar zijn we duidelijk en makkelijk in.

Je hebt altijd het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, zowel bij een dienst zoals ons startpakket als bij een product. Als het om een fysiek product gaat (zoals een boek) heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Zowel bij het annuleren van een dienst als een product, krijg je het volledige bestelbedrag, inclusief eventuele verzendkosten, terugbetaald binnen 7 werkdagen.

Uitzondering op het herroepen van je bestelling

Als je een 123NZ-startpakket voor je working holiday 14 dagen of korter voor vertrek naar Nieuw-Zeeland bestelt, is dat een spoedbestelling. Om te zorgen dat alle zaken van het startpakket op tijd geregeld worden en klaar voor je staan bij aankomst, geldt de 14 dagen zichttermijn cq. het herroepingsrecht niet bij een dergelijke spoedbestelling.

Het uitsluiten van het herroepingsrecht voor spoedbestellingen is op basis van het feit dat “diensten die betrekking hebben op logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode” van herroeping uitgesloten kunnen worden. Zie voor meer informatie artikel 8.3 van onze Algemene Voorwaarden.

Dit is het nummer staat er op je orderbevestiging.
Scroll naar boven