Onze artikelen/blogposts over:

hostel

Waar ga je slapen tijdens je reis door Nieuw-Zeeland? Kies je voor een hostel of ga je kamperen? Of beide? Het is goed te doen in Nieuw-Zeeland. Er zijn volop hostels, dus daar slaap je goed en voordelig.

En de combinatie met kamperen is prima te doen. Beetje primitief slapen en wat comfortabeler in een hostel. Het kan allemaal in Nieuw-Zeeland.

LyLo hostel - plek om te relaxen

De leukste, gezelligste hostels in Auckland die ook nog eens heel voordelig zijn!

Door 123NZ Reisblog / 25 februari 2023 / 0 reacties

Voordat je aankomt in Auckland, wil je natuurlijk wteen waar je lekker en goedkoop slapen kunt slapen na de lange vlucht. En een beetje gezelligheid is natuurlijk ook nooit weg. Daarom hebben we een lijst gemaakt met favoriete hostels in Auckland, die gezellig en voordelig zijn.

Lees deze blogpost
Eten en drink inslaan voor campingtrip

Trucs om lekker en goedkoop te eten in Nieuw-Zeeland

Door 123NZ Reisblog / 18 december 2020 / 0 reacties

Dit is een vraag die we vaak voorbij zien komen. En het is er eentje die altijd veel discussies oplevert. Is het eten in Nieuw-Zeeland nu duur of goedkoop? Deze keer geen toevoeging aan de discussie maar handige trucjes zodat je lekker en goedkoop kunt eten in Nieuw-Zeeland.

Lees deze blogpost
Jucy Snooze - goedkoop slapen in Christchurch

Goedkoop slapen bij Christchurch airport in het Jucy Snooze (hostel 2.0)

Door Martijn / 15 januari 2019 / 0 reacties

Er zijn van die momenten dat je bij aankomst direct een slaapplek wilt hebben, vlakbij het vliegveld. Of de avond voor je vertrek en je wilt niet ver reizen om naar het vliegveld te komen. Maar je wilt ook niet teveel uitgeven. In Christchurch is Jucy Snooze daarvoor de perfect plek. Voor weinig geld slaap […]

Lees deze blogpost
Fort Street in Auckland

Nomads hostels neemt Base over in Nieuw-Zeeland en Australië

Door 123NZ Reisblog / 28 april 2015 / 0 reacties

Iedereen die in Nieuw-Zeeland of Australië geweest is, kent de hostels van Nomads en Base wel. In Auckland vind je Nomads hostels in Fort Street en die van Base halverwege Queen Street… Onder andere want beiden hebben nog meer hostels in Nieuw-Zeeland en Australië. En deze hostels vallen binnenkort allemaal onder Nomads vanwege een overname.

Lees deze blogpost
YHA hostel Christchurch - Rolleston House

YHA opent nieuw hostel in Christchurch

Door 123NZ Reisblog / 15 juli 2014 / 0 reacties

Goed nieuws voor fans van YHA (Youth Hostelling Association) New Zealand en de stad Christchurch want vanaf 4 augustus 2014 opent een nieuw YHA hostel in Christchurch. Toen we dat hoorden werden we meteen enthousiast en zijn we op zoek gegaan naar meer nieuws.

Lees deze blogpost
Scroll naar boven