Onze artikelen/blogposts over:

korting

Waarschijnlijk het meest belangrijke onderwerp voor backpackers, working holiday-reizigers en vakantiegangers: hoe krijg ik mooie korting in Nieuw-Zeeland? Omdat 123NZ zo bekend is met het dagelijkse leven in Nieuw-Zeeland weten we precies hoe en waar je korting kunt krijgen. Gebruik onze tips voor korting in Nieuw-Zeeland en je bespaart veel geld.
Goedkoop vliegen naar Nieuw-Zeeland

Goedkoop vliegen naar Nieuw-Zeeland: nu vanaf €705 [update]

Door 123NZ / 16 september 2021 / 2 reacties

Nog even en je gaat vliegen naar Nieuw-Zeeland. Nu alleen nog de reis regelen. We hebben de beste aanbiedingen van dit moment gecombineerd met onze tips. Zo vlieg je goedkoop naar Nieuw-Zeeland.

Lees deze blogpost
Zonsondergang bij Wanaka Tree

Nu boeken voor Nieuw-Zeeland of even wachten? Hulp bij de de vraag van veel reizigers!

Door 123NZ / 27 juli 2021 / 0 reacties

Nu de grens van Nieuw-Zeeland nog steeds zo goed als gesloten is, is de grote vraag van veel reizigers: wanneer kunnen we onze reis naar Nieuw-Zeeland boeken? Is het handig om te wachten of kunnen we beter nu extra voordelig boeken. Tijd om daar eens in te duiken.

Lees deze blogpost
Roadtrip met de auto door Nieuw-Zeeland

Goedkoop een auto huren in Nieuw-Zeeland is mooi maar het kan ook gratis

Door 123NZ / 24 juli 2021 / 0 reacties

Met een auto of camper door Nieuw-Zeeland reizen is het mooiste dat er is. Je kunt overal komen en bent superflexibel. Als jouw reisplannen flexibel zijn, kun je zelfs rondreizen met een gratis auto via een relocation. Hoe je dat doet, lees je hier.

Lees deze blogpost
Avond in Auckland met uitzicht op de skyline

5 Leuke en gezellige hostels in Auckland… En nog goedkoop ook!

Door 123NZ / 19 april 2021 / 0 reacties

Voordat je aankomt in Auckland, wil je natuurlijk wteen waar je lekker en goedkoop slapen kunt slapen na de lange vlucht. En een beetje gezelligheid is natuurlijk ook nooit weg. Daarom hebben we een top 5 gemaakt met favoriete hostels in Auckland, die ook nog eens erg voordelig zijn.

Lees deze blogpost
Reisfoto's op canvas aan de muur

Maak van je reisfoto’s herinneringen voor in huis

Door Martijn / 4 januari 2021 / 0 reacties

Wat ga jij doen met al die toffe reisfoto’s die je gemaakt hebt in Nieuw-Zeeland, Australië of waar je ook allemaal geweest bent? Laat je ze op de geheugenkaartjes staan of ga je er wat moois mee doen? De leukste tips voor je reisfoto’s staan hier op rij.

Lees deze blogpost
Sterren kijken tijdens kamperen in Nieuw-Zeeland

Kamperen in Nieuw-Zeeland: voordelig het hele land ontdekken

Door Martijn / 14 december 2020 / 0 reacties

Als je echt unieke plekken in het land wilt zien, is kamperen in Nieuw-Zeeland dé manier. Je hebt alle vrijheid om te gaan in de richting die jij wilt. Je komt op plekken die voor “bus-toeristen” onbereikbaar zijn. Met al deze tips en info over (gratis) kamperen in NZ kun je direct op pad.

Lees deze blogpost
Korting op brandstof in NZ

Fikse korting in Nieuw-Zeeland op brandstof

Door 123NZ / 10 oktober 2020 / 4 reacties

Niemand houdt van teveel betalen, daarom besteden wij regelmatig aandacht aan hoe je extra korting in Nieuw-Zeeland kunt krijgen. En deze keer gaan we voor korting op benzine. Je roadtrip in Nieuw-Zeeland wordt pas extra leuk als je flink op brandstof kunt besparen.

Lees deze blogpost
Gratis kamperen non-selfcontained in NZ

Bespaartips voor Nieuw-Zeeland: maak je reis goedkoper

Door 123NZ / 9 oktober 2020 / 0 reacties

Is Nieuw-Zeeland nu een goedkoop land om te verblijven of juist een duur land? Deels heb je dat natuurlijk zelf in de hand. Maar met onze bespaartips maak je Nieuw-Zeeland sowieso een stuk goedkoper.

Lees deze blogpost
NZ uitzicht vanaf Waitaki hydro station

Zo haal je Nieuw-Zeeland naar Nederland als je zelf nog niet kunt reizen

Door 123NZ / 21 juli 2020 / 0 reacties

Nu de Nieuw-Zeelandse grens nog steeds is gesloten voor buitenlandse reizigers, is het helaas nog even wachten voor je weer naar Nieuw-Zeeland kan. Hoe ga jij met het wachten om? Wij hebben een aantal toffe tips voor je om Nieuw-Zeeland naar Nederland te halen, waardoor het “wachten” sowieso een stuk leuker wordt.

Lees deze blogpost
Emirates toestel gaat opstijgen

10 Tips om goedkoop te vliegen! Zo vind je het goedkoopste ticket

Door Martijn / 7 juni 2020 / 2 reacties

Als je het voornemen hebt om na de COVID-19-crisis nog meer te gaan reizen komende tijd, dan kun je met deze tips goedkoop vliegen. Bespaar op je reis, dan kun je of vaker reizen of meer dingen ter plekke doen.

Lees deze blogpost
Auckland skyline vanaf Britomart

Voordelig van het vliegveld naar Auckland centrum

Door 123NZ / 18 maart 2019 / 3 reacties

Na een lange reis wil je makkelijk en snel van het vliegveld naar Auckland centrum, zonder dat het veel kost. Laten wij nou een aantal goeie tips daarvoor hebben. Je kunt namelijk al vanaf $5 van Auckland airport naar het centrum van de stad gaan.

Lees deze blogpost
Boodschappen in Nieuw-Zeeland

Zijn boodschappen in Nieuw-Zeeland goedkoop of duur?

Door Martijn / 14 oktober 2018 / 0 reacties

De discussie wordt overal door Nederlanders gevoerd. Is Nieuw-Zeeland een goedkoop of duur land als het gaat om de dagelijkse boodschappen? Het ultieme antwoord gaat nu gegeven worden. Na het lezen van deze blogpost is er geen discussie meer mogelijk.

Lees deze blogpost
Auckland Lantern Festival 2017

8 gratis evenementen in Nieuw-Zeeland die je mee moet maken

Door 123NZ / 3 januari 2018 / 0 reacties

Gratis? Zei iemand gratis evenementen? Jazeker, wij hebben een lijstje gemaakt met de leukste gratis evenementen in Nieuw-Zeeland. Door het hele land kom je deze zomer namelijk toffe evenementen tegen die je geen cent aan toegang kosten.

Lees deze blogpost
Roadtrip met goedkope huurauto

Scoor een goedkope huurauto met deze 5 travel hacks

Door 123NZ / 16 december 2017 / 1 reactie

Als Nederlander zijn we dol op voordeel en op het krijgen van waar voor onze zuurverdiende centjes. Wij hebben daarom 5 travel hacks voor je op een rij gezet. Travel hacks waarmee je een goedkope huurauto scoort tijdens je reis. In Nieuw-Zeeland, maar ook wereldwijd want een aantal van deze tips kun je altijd en […]

Lees deze blogpost
Opstijgend KLM toestel met regenboog

Voordelig naar Nieuw-Zeeland met KLM en Air New Zealand

Door 123NZ / 14 januari 2017 / 0 reacties

Wist je dat je met KLM heel voordelig naar Nieuw-Zeeland kunt vliegen? Door samenwerkingen met o.a. Air New Zealand vlieg je met KLM via Azië. Check de mogelijkheden en aanbiedingen hier.

Lees deze blogpost
Losse munten Nieuw-Zeeland

Even geen geld tijdens je working holiday? Overleef met onze tips

Door 123NZ / 27 maart 2016 / 0 reacties

Als je net riep “help mijn geld is (bijna) op” dan zijn deze tips helemaal iets voor jou. Een blogpost vol tips om je working holiday in Nieuw-Zeeland door te komen als je even (bijna) geen geld meer hebt.

Lees deze blogpost
Gratis camper met Transfercar

Ervaringen met Transfercar: mijn roadtrip door Nieuw-Zeeland met gratis huurauto’s

Door Martijn / 14 maart 2016 / 0 reacties

Om te laten zien dat het echt mogelijk is om met een gratis huurauto door Nieuw-Zeeland te crossen, ben ik op pad gegaan. Het doel was een roadtrip met een gratis auto via Transfercar om goedkoop van A naar B te komen en zoveel mogelijk van Nieuw-Zeeland te zien. Dan weten jullie meteen of het […]

Lees deze blogpost
Op zoek naar goedkope smartphone?

In enkele stappen naar de perfecte smartphone voor reizigers

Door Martijn / 25 mei 2015 / 0 reacties

Dat we bij 123NZ gadgetfans zijn, wisten jullie natuurlijk al. We schreven immers al eerder over handige gadgets voor op reis. Vandaag wil ik daar één gadget uithalen: de smartphone. Is jouw smartphone geschikt om mee te nemen op reis of ben je toch toe aan een nieuwe? Als dat laatste het geval is, lees […]

Lees deze blogpost
Scroll to Top