Onze artikelen/blogposts over:

VPN

Een VPN oftewel een Virtual Private Network is de meest simpele manier om veilig op het internet te surfen als je veel openbare (en dus onveilige) wifi hotspots gebruikt. Een VPN is een must voor iedereen die bankzaken regelt met zijn computer of smartphone of wifi voor werk gebruikt.

Voor een paar dollar of euro per maand is jouw internetgedrag beveiligd en afgeschermd via een VPN. Met als bijkomend voordeel dat je een VPN ook kunt gebruiken om regioblokkades te omzeilen zodat je TV of Netflix kunt kijken uit elk land dat je maar wilt. Of live-streams van (Nederlandse) festivals als je op reis bent.

Meer info en uitleg over VPN’s, wat ze doen en waarom het zo belangrijk is vind je in deze artikelen. Uitgelegd door onze geeks in gewoon Nederlands. Nu kan iedereen een VPN gebruiken en veiliger internetten.

Nieuw-Zeelandse TV kijken

Beste tips voor TV kijken in Nieuw-Zeeland: van gratis tot voordelig (lokale en internationale zenders)

Door Martijn / 4 september 2021 / 4 reacties

Als je op reis bent, is TV kijken niet het eerste waar je aan denkt. Je bent al blij met elke serie of film als je de TV aanzet in je hostel of hotel. Maar als je voor langere tijd ergens woont, wordt de TV weer net zo belangrijk als thuis. Deze tips loodsen je […]

Lees deze blogpost
Euro 2020 voetbal op tv

Sport kijken vanuit het buitenland zonder beperkingen

Door Martijn / 13 juni 2021 / 0 reacties

Middenin de sportieve strijd van het EK voetbal is het een goed moment om het leven van reizende sportfans wat makkelijker te maken. Hoe volg je de wedstijden van je favoriete team als je op reis bent? Hoe kun je sport kijken vanuit het buitenland? Nou, zo doe je dat…

Lees deze blogpost
Kies een goed VPN om wereldwijd NL TV te kijken

Haal de blokkade af van Uitzending Gemist en kijk TV in het buitenland

Door Martijn / 10 april 2020 / 14 reacties

Wil je net even lekker Nederlandse TV kijken vanuit Nieuw-Zeeland of Australië, zie je opeens de melding “deze video mag niet worden bekeken vanaf jouw locatie”. Waarom dat is en hoe je het oplost om toch Nederlandse TV te kunnen kijken, lees in dit artikel.

Lees deze blogpost
Scroll to Top