Onze artikelen/blogposts over:

seizoen

In welk seizoen is Nieuw-Zeeland op haar mooist? Deze vraag wordt ontzettend veel gesteld online en op social media. Het antwoord kan eigenlijk kort zijn: Nieuw-Zeeland is fantastisch in elk seizoen. Het hangt er alleen vanaf wat jij verwacht van het seizoen tijdens jouw reis naar Nieuw-Zeeland. Als je een liefhebber bent van zon en schitterend weer, kun je het beste in january, februari of maart naar Nieuw-Zeeland gaan. Maar ja december en januari zijn ook meteen weer duurdere maanden omdat dat iedereen in Nieuw-Zeeland op reis en vakantie gaat. Daarom zijn februari en maart zo geweldig, nog steeds heerlijk weer maar een stuk goedkoper dan de zomermaanden ervooor. Als je liefhebber bent van het winterseizoen, kun je het beste in juni, juli of augustus naar Nieuw-Zeeland gaan. Ook al ligt dan niet overal sneeuw of ijs. Geen zorgen, de ijstijd breekt niet uit tijdens de winter in Nieuw-Zeeland. Maar ook de maanden die niet genoemd zijn, zijn heerlijk voor een rondreis door Nieuw-Zeeland. Elk seizoen heeft voordelen en nadelen. In onderstaande artikelen vind je alle info over wat je van elk seizoen in Nieuw-Zeeland kan verwachten. Dan kun je zelf bepalen wanneer voor jou de beste tijd is om naar Nieuw-Zeeland te reizen.
Queenstown in de winter

3 Redenen om te reizen in Nieuw-Zeeland in de winter

Door Martijn / 6 april 2019 / 0 reacties

Juni is de maand dat de winter in Nieuw-Zeeland begint. Na een heerlijke herfst, is Koning Winter weer in het land. Je zult het misschien (nog) niet denken maar de winter is een geweldige tijd rond te reizen in Nieuw-Zeeland. Deze blogpost gaat je daarvan overtuigen.

Lees deze blogpost
Winter in Nieuw-Zeeland - skigebied Dobson

Hoe rugby het goedkoopste seizoen in Nieuw-Zeeland verandert

Door 123NZ / 18 april 2017 / 0 reacties

Juni en juli zijn mooie maanden in Nieuw-Zeeland. Het is de tijd van sneeuwpret en fikse kortingen. Eigenlijk de ideale tijd voor een Hollandse backpacker om het kleine land Down Under te bezoeken. Maar, in 2017 loopt het net even anders. En dat allemaal dankzij een groot rugby-evenement.

Lees deze blogpost
Scroll to Top