Onze artikelen/blogposts over:

N26

N26 is een Duitse bank die een uitstekend alternatief biedt voor iedereen die op zoek is naar voordelig en modern online bankieren, zonder het gedoe en de kosten die Nederlandse banken vaak brengen. Reizigers en Digital Nomads hebben veel voordeel van een gratis bankrekening bij N26. Alles gaat online via een geweldige app. Een fysieke pin- en betaalpas komt erbij zodat je in Nederland en overal ter wereld voordelig betaalt. Geld overmaken gaat supersnel en goedkoop omdat ze alle voordelen van TransferWise ingebouwd hebben. N26 is een perfect alternatief voor iedereen die modern wil bankieren als je in het buitenland bent en tegelijkertijd ook de voordelen en garanties van een Europese bank hebben.
Pinpas bij gratis bankrekening

Ultieme alternatieven voor bank en bankrekening als jouw financiële zaken net als jij vaak de grens over gaan

Door Martijn / 26 december 2021 / 2 reacties

Als reiziger of digital nomad gaan we vaak de grens over. Logisch en makkelijk. Echter als bankzaken de grens over gaan, wordt alles vaak lastig of duur. Het wordt dan ook tijd om de logge, dure, klassieke Nederlandse bank te vervangen door een modern, online en veilig betaalsysteem dat jouw levensstijl wel begrijpt. En dan […]

Lees deze blogpost
Nederlandse bankpas N26 en TransferWise

Alternatieven voor een Nederlandse bankrekening met elkaar vergeleken

Door Martijn / 12 januari 2021 / 8 reacties

Zodra je voor langere tijd in het buitenland gaat wonen en werken, is het tijd om eens goed naar je Nederlandse bankrekening te kijken. Kun je die namelijk nog aanhouden bij emigratie, al is het maar tijdelijk zoals bij een working holiday?

Lees deze blogpost
Scroll to Top