Onze artikelen/blogposts over:

handbagage

De grote vraag is niet alleen wat je meeneemt op reis in je bagage maar ook wat je meeneemt als handbagage. Bij dat laatste gaat het erom om zo weinig mogelijk mee te nemen en alleen dingen in je handbagage te doen die belangrijk zijn en/of onderweg nodig zijn.

Handige tips voor je handbagage vind je in deze artikelen.

Veel koffers in Auckland Maritime Museum

Met een goede voorbereiding op reis naar Nieuw-Zeeland

Door 123NZ / 25 oktober 2020 / 0 reacties

Naarmate je vertrekdatum steeds dichterbij komt, wordt het tijd om je verder voor te bereiden op de reis naar Nieuw-Zeeland. Nu wordt het tijd om na te denken over je bagage en andere voorbereidingen te treffen. Wij helpen je met een complete blogpost op weg.

Lees deze blogpost
reMarkable tablet mee op reis

Wat zijn handige gadgets voor op reis? Dit zijn mijn favoriete reisgadgets die altijd meegaan!

Door Martijn / 23 oktober 2020 / 0 reacties

Als reizende geek ben ik dol op gadgets voor in het vliegtuig of om ter plekke te gebruiken. Het maakt je reis een stuk makkelijker en leuker. En vaak zijn het simpele reisaccessoires waar je het meeste aan hebt. Ik kan dan ook niet zonder mijn favoriete en handige gadgets voor op reis.

Lees deze blogpost
Hoe groot mag handbagage zijn?

Ergernissen op reis: van bagage kwijt tot te zware bagage (en de oplossing)

Door 123NZ / 13 augustus 2016 / 0 reacties

Voor en na je reis zijn er een aantal ergernissen waar je te maken mee kunt krijgen. We hebben het dan niet over inpakstress (kun je voorkomen) of heimwee naar een ver land. Nee we hebben het over je bagage. Of je nu met een koffer, rugzak of tas reist, het kan tot aardig wat […]

Lees deze blogpost
Hoe groot mag handbagage zijn?

Wat is het juiste formaat voor handbagage?

Door Martijn / 28 juni 2015 / 0 reacties

Of je nu reist binnen Europa of naar de andere kant van de wereld, handbagage is altijd een punt van discussie. Door de nieuwe, uniforme IATA regels bedacht voor de afmetingen van handbagage is het tijd om in dit onderwerp te duiken.

Lees deze blogpost
Scroll to Top