Onze artikelen/blogposts over:

bezienswaardigheid

Een goede of leuke bezienswaardigheid staat niet altijd in een reisgids. De meeste bezienswaardigheden zijn uniek of zo van het gebaande pad af dat je ze helemaal niet tegenkomt in de bekende reisgidsen. Daar gaan onze blogposts over, bezienswaardigheden in Nieuw-Zeeland die echt de moeite waard zijn.
Hobbiton Movie Set

Hobbiton Movie Set: de moeite waard of lekker overslaan?

Door Martijn / 15 november 2017 / 0 reacties

Als je op weg gaat naar “the real Middle Earth” (Aotearoa oftewel Nieuw-Zeeland) voor een working holiday of backpack-avontuur, dan voelt een bezoek aan de Hobbiton filmset bijna als een verplichting. Maar is het nou echt de moeite waard of veels te toeristisch en kun je het overslaan?

Lees deze blogpost
Rally van Whangarei 2017

Rally van Whangarei: kennismaking met autosport in Nieuw-Zeeland

Door Martijn / 11 mei 2017 / 0 reacties

Ook voor petrol heads heeft Nieuw-Zeeland veel te bieden. Kiwi’s mogen dan wel niet kunnen vliegen, ze houden er wel van om zich snel te verplaatsen… Of te kijken hoe anderen dat doen. Motorsportfans hoeven zich hier niet te vervelen. Op naar de internationale rally van Whangarei. Mijn hernieuwde kennismaking met autosport in Nieuw-Zeeland.

Lees deze blogpost
Ontdek unieke bezienswaardigheden in Auckland: Manukau Heads vuurtoren

Bezienswaardigheden in Auckland die zelfs Nieuw-Zeelanders niet kennen

Door 123NZ / 13 juni 2016 / 0 reacties

Dat er in Auckland veel meer te zien en te doen is, hebben we al vaker geroepen. Daarom beginnen we nu met een lijst van bezienswaardigheden in Auckland die zelfs de meeste Nieuw-Zeelanders niet kennen. Bezienswaardigheden die zo’n beetje het publieke geheim van Auckland zijn. Lees snel door dan kun je deze “geheime plekken” van […]

Lees deze blogpost
Scroll to Top