Onze artikelen/blogposts over:

alleen op reis

Voor velen is alleen op reis heerlijk. Geen verplichtingen en niet afhankelijk zijn van anderen. Voor al deze reizigers hebben we speciale tips en artikelen met als onderwerp alleen op reis. Doe er je voordeel mee. Veel plezier in Nieuw-Zeeland.

Nieuw-Zeeland verkennen - auto of bus

Met de bus door Nieuw-Zeeland: van hop-on/hop-off tot complete busreizen

Door 123NZ / 1 juni 2022 / 0 reacties

Kun je ook per bus door Nieuw-Zeeland reizen? Gedurende COVID is er veel veranderd in Nieuw-Zeeland maar er zijn nog steeds busreizen. Doordat er op internet veel verouderde informatie te vinden is, hebben we de meest actuele informatie voor je op rij gezet.

Lees deze blogpost
Welkom in Christchurch - bord op vliegveld

Aankomst in Nieuw-Zeeland: alle informatie voor jouw eerste dagen in NZ

Door Martijn / 27 oktober 2020 / 0 reacties

Het is zover, je staat (bijna) op het vliegveld, klaar om naar Nieuw-Zeeland te vliegen. Om de aankomst in Nieuw-Zeeland zo makkelijk en soepel mogelijk te maken, hebben we deze blogpost voor je.

Lees deze blogpost
Samen op reis naar Nieuw-Zeeland (Fox Glacier)

Handige tips & trucs om reisgenoten te vinden

Door Martijn / 2 maart 2014 / 0 reacties

Er is niks mis met alleen op wereldreis, werkvakantie of backpack-avontuur gaan. In tegendeel, het is juist super en toont wie en wat je bent: een onafhankelijke persoon met doorzettingsvermogen die zich door niets of niemand tegen laat houden. Waarom zou je niet andere landen en culturen gaan ontdekken als je vrienden of vriendinnen niet […]

Lees deze blogpost
Nieuw-Zeelands alfabet met accent

Spreek als een Kiwi, nog voordat je op reis gaat

Door 123NZ / 14 juli 2013 / 0 reacties

Daar sta je dan in Nieuw-Zeeland met je school-Engels. Ach je redt je daar prima mee. Wij Nederlanders spreken onze talen vaak beter dan welke Europeaan dan ook. Je vergeet soms alleen dat door alle TV-seriers en films ons Engels vaak erg veramerikaniseert is. Je leraar op school deed nog wel zo zijn/haar best om […]

Lees deze blogpost
Scroll naar boven