Guest blogging: jouw blogpost op 123NZ

Guest blogging op 123NZ

We horen graag wat jullie meemaken in Nieuw-Zeeland tijdens je working holiday. Of hoe je de voorbereidingen ervaart. We plaatsen graag jouw verhaal want ja we doen aan guest blogging op 123NZ. Kijk maar eens naar deze gast-blogposts.

Maarrrrrrrr er zijn regels… En die hebben we hier overzichtelijk op rij gezet. Waarom? We houden het graag open en eerlijk voor iedereen. We zeggen dan ook vooraf dat we je tekst kunnen aanpassen (als we denken dat het daardoor beter wordt) en dat we overdadige links eruit halen.

Hieronder staat alle info over guest blogging speciaal voor jou. Ben je een…

Reiziger die wil schrijven over zijn/haar avontuur

Perfect, we zijn dol op deze verhalen ‘from the road'. Heb je zelf een website of blog dan plaatsen we natuurlijk een linkje daar naar toe, zodat anderen je ook kunnen vinden. Denk er wel aan dat je tekst:

  • geen commerciële strekking mag hebben
  • uniek moet zijn (geen copy-paste-praktijken aub)
  • over Nieuw-Zeeland of reizen / backpacken moet gaan

Voldoe je aan alle voorwaarden? Stuur dan vandaag je blogpost via ons contactformulier.

SEO-specialist of Online Marketeer

Er is helemaal niks mis met wat jullie doen., zolang je maar eerlijk en open bent. Stuur ons dus een bericht vanuit jezelf en niet vanuit een of ander fake-account. We willen graag weten met we spreken. Verder hebben we de volgende eisen aan je guest post.

  • Schrijf over Nieuw-Zeeland of reizen / backpacken in de stijl van onze website (gericht op Nederlanders in de leeftijd 18 tot 30 jaar, die aan hun working holiday gaan beginnen)
  • Maak een unieke en relevante tekst (we checken dit)
  • Doe er geen overdadige links in naar je bedrijf of cliënt.
  • Past je merk of bedrijf niet bij ons, stuur dan geen krampachtige tekst waar je toch probeert de link te leggen. Zoek liever een blog dat beter past.

Voldoe je aan alle voorwaarden? Stuur dan vandaag je blogpost via ons contactformulier.

Leverancier die een product wil laten reviewen

Maar natuurlijk willen we je product graag testen en reviewen. Zolang het maar een product is dat met reizen of backpacken of Nieuw-Zeeland te maken heeft. Wij of onze fans gaan er graag mee aan de slag en schrijven daarna een eerlijke review, inclusief een linkje naar je website. We zijn niet te beïnvloeden, we schrijven over het product zoals het is.

Voldoe je aan alle voorwaarden? Neem dan vandaag nog contact op via ons contactformulier dan kunnen we het bespreken en regelen.

Geen van bovenstaande

Wat ben je dan? Een alien? “Is such a thing even possible?… YES IT IS” (voor de liefhebbers van Giorgio A. Tsoukalos). Nou ja, leuk dat je wilt bloggen voor ons. Zolang het maar over reizen / backpacken en/of Nieuw-Zeeland gaat, zijn we blij. Btw ook voor jou gelden bovenstaande regels.

Voldoe je aan alle voorwaarden? Stuur dan vandaag je blogpost via ons contactformulier.

 

Scroll to Top